محصول جدید
تکنولوژی تمام کامپیوتری
سوزن مورد نیاز : 14DB
ضخامت دوخت معمولی و ضریف
سیستم روغن کاری اتومات
تکنولوژی پنل : ساده
جنس بدنه : چدن
ارسال به یک دوست
چرخ خیاطی صنعتی راسته دوز جک A3
یا انصراف
مدل انتخابی موجود نداریم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
چرخ خیاطی صنعتی راسته دوز جک A3
شرکت جک با تولید چرخ خیاطی صنعتی راسته دوز جک A4 انقلابی جدید در چرخهای راسته دوز اتومات ایجاد کرده. در پنل کاربری این چرخ خیاطی علاوه بر اینکه بسیار ساده سازی شده است و به راحتی میتوان با آن کار کرد .
کاربرد و کارایی
راسته دوز جک A4 مناسب برای دوخت انواع ضخامت ها از ظریف تا ضخیم می باشد و از کشش بسار بالایی برخوردار است. عملکرد مناسب ، قوی ، کم لرزش و کم صدای این مدل از سری راسته دوزهای رایج موجب محبوبیت این مدل گردیده است. دوخت های با کیفیت ، محکم و زیبایی که این مدل بجا می گذارد موجب شده تا افراد آن را در کاربردهای گوناگون بکار گیرند.
تفاوت این محصول با راسته دوز جک مدل A4 نتها در سخنگو نبودن آن است .
فروشگاه اینترنتی امیر دوخت مفتخر است به بیش از 25 سال تجربه در زمینه فروش ماشین های دوخت و تعمیر تخصصی انواع چرخ خیاطی های صنعتی و خانگی ، همچنین بزرگ ترین نمایندگی محصولات جک ، ژانومه ، زوجی ، برادر ، تیپیکال ، سان استار ، سیروبا ، اس جی جم سی ، کاچیران ، نیولایف ، کینتکس ، ژوکی ، هیکاری ، جویتا ، سیلتر ، باتیسلا ، سیمرغ ، انواع اتو های مخزن دار ترک ، ایتالیایی و فرانسه ، دیگ های بخار و مکش ( تخت و قایقی ) ، قیچی های برش ( عمود و گرد ) ، فیوزینگ ، پرچ دکمه ، مبل چرخ های خانگی و... در غرب استان تهران می باشیم.
تمامی حقوق وبسایت نزد فروشگاه امیر دوخت ( AMIR DOOKHT ) محفوظ می باشد