معرفی و مقایسه, مقاله

مشکلات کار با مادگی دوز چیست؟ معرفی انواع آن و کاربردها

مشکلات کار با مادگی دوز

مادگی دوز یک نوع چرخ خیاطی است که برای دوخت جادکمه استفاده می شود. در این مطلب با انواع جادکمه دوز صنعتی و خانگی در مدل های مختلف آشنا می شویم.امروزه از پوشاک فقط برای پوشاندن بدن استفاده نمی شود و لباس ها در استایل افراد و تصویر دیگران در ارتباطات اجتماعی اهمیت بالایی دارند. بنابراین لازم است که برای تولید و دوخت پوشاک با کیفیت دوخت بلا دستگاه های تخصصی و حرفه ای را به کار بگیریم. یکی از قسمت های لباس که با کیفیت بودنش اهمیت زیادی دارد جادکمه است. جادکمه باید دقیق و با استاندارد بالا دوخته شود. مادگی دوز صنعتی و خانگی دقیقا در بخش دوخت جادکمه به ما کمک می کند. در ادامه این مطلب از فروشگاه امیردوخت همراه ما داشید تا توضیح بدهیم مادگی دوز چیست و چه کاربردهایی دارد.

تفاوت مادگی دوز صنعتی و خانگی + مزایا و معایب

دوخت جادکمه یکی از بخش های مهم در قسمت دوخت لباس است. برای دوخت آن می توان از چرخ خیاطی خانگی و صنعتی استفاده کرد که نتایج نهایی خیلی با یکدیگر متفاوت هستند و همانطور که حدس می زنید کیفیت جادکمه ای که چرخ صنعتی روی پارچه دوخت می زند از مدل های خانگی بسیار بالاتر است. خرید چرخ خیاطی صنعتی مادگی دوز برای مزون دوزها کار به صرفه ای نیست و این دسته از عزیزان باید چرخ خیاطی خانگی با کیفیتی بخرند که جادکمه های تمیز و ظریفی را روی لباس می دوزد. برای خرید مادگی دوز خانگی می توانید مدل های 672 و 680 ژانومه ساخت ژاپن را انتخاب کنید. این مدل ها حتی در برخی کارگاه های کوچک نیز به چشم می خورند چون دارای کیفیت خوبی می باشند.

مادگی دوز صنعتی برای تولید انبوه در کارگاه و کارخانجات پوشاک مورد استفاده قرار می گیرد و نسبت به نوع لباس، مدل های مختلفی دارد. چرخ خیاطی های جادکمه دوز صنعتی دارای تیغ برش هم هستند تا بعد از دوخت، وسط جادکمه شکافته شود. همین موضوع باعث افزایش چند برابری سرعت می شود. چون زمان برای باز کردن وسط جادکمه هدر نمی رود. مادگی دوزهایی که امروزه تولید می شوند از فناوری بالایی دارا هستند و حتی نخ اضافی نیز باقی نمی گذارند بنابراین نیازی به  استخدام  نیروی کار برای آرایش نخ های اضافی نیز نخواهد بود.

در جدول زیر می توانید تفاوت مادگی دوز صنعتی و خانگی را مشاهده کنید:

 

مادگی دوز چیست و چه کاربردی دارد؟

 

چطور یک مادگی دوز صنعتی خوب انتخاب کنیم؟ (بررسی انواع جادکمه دوز صنعتی)

برای خرید مادگی دوز صنعتی، ابتدا باید با انواعشان آشنا شوید و سپس نسبت به محصولی که تولید می کنید، نمونه مناسب کارتان را خریداری نمایید. چرخ خیاطی های صنعتی جادکمه دوز در دو مدل خطی و چشمی ساخته شده اند.

  • مادگی دوز خطی: مادگی دوزهای خطی دارای سوزن و سیستم ماکو می باشند و جادکمه را به شکل خط اجرا می کنند. از این نوع مادگی در تولید لباس مردانه، مانتو، شومیز، شلوار پارچه ای و … استفاده می شود.
  • مادگی دوز چشمی: در دوخت جین، کت شلوار مردانه و زنانه، پالتو و… از جادکمه چشمی استفاده می شود که از استحکام بالاتری برخوردار است. مادگی دوزهای چشمی دوخت را به وسیله سوزن و قلاب اجرا می کنند که دارای مقاوت بالاتری هستند. لازم است بدانید که در دو مدل ظریف دوز و ضخیم دوز تولید گشته اند از ظریف برای کت شلوار استفاده می شود و از ضخیم دوز برای جین.

بنابراین نتیجه می گیریم که اول باید نوع تولید را به صورت دقیق مشخص کنید و سپس برای خرید مادگی دوز صنعتی اقدام نمایید.

مادگی دوز چیست و چه کاربردی دارد؟

مادگی دوز چیست و چه کاربردی دارد؟

تفاوت دیگر مادگی دوزها در نوع دینام هست. مدل های دینام بزرگ که قدیمی هستند و دستگاه های دینام سرخود که از مصرف برق کم تری برخوردارند. چرخ خیاطی های دینام سرخود بهتر هستند چون بدون صدا و لرزش عمل می کنند و از قدرت بالاتری نیز برخوردار می باشند. البته قیمت بیشتری هم دارند.

مادگی دوزها از نظر تکنولوژی به صورت ساده و اتومات طراحی شده اند. در مدل های کامپیوتری مثل 1790 جک می توانید اندازه و تراکم دوخت را از روی پنل دستگاه تنظیم کنید. حتی کشش نخ، نسبت به جنس پارچه به صورت خودکار هماهنگ می شود. دارای سیستم پایه بلندکن و نخ قطع کن خودکار هم هستند.

مادگی دوزهای سروموتور ساده به دو صورت تک پدال و دوپدال هستند. دو پدال ها مثل 781E جک بدین شکل عمل می کنند: با فشار دادن یکی از پدال ها دستگاه شروع به دوخت می کند و تیغ نیز وسط کار را می شکافد سپس باید پدال بعدی را فشار دهید تا نخ قطع شود و پایه بالا قرار گیرد اما در مدل های جدید مثل 782 جک و 782 زوجی، تمامی اعمال فقط با یک پدال انجام می شود.

کارگاه دارانی که به فکر ارتقاء سطح تولید هستند باید برای دوخت جادکمه، تولیدی خود را با مادگی دوزهای پیشرفته امروزی تجهیز نمایند. اگر در انتخاب بین مدل های مختلف تردید دارید می توانید با کارشناسان مجموعه امیردوخت تماس بگیرید و از مشاوره رایگان استفاده کنید.

مشکلات کار با مادگی دوز : 5 مشکل رایج کار با مادگی دوز صنعتی

مادگی دوز یک چرخ خیاطی صنعتی است و همانقدر که روی کیفیت و تمیزی دوخت تاثیر می گذارد، نیاز به مراقبت و رسیدگی دارد. مادگی دوز چرخی است که نیازمند اپراتور حرفه ای می باشد تا کار به درستی انجام گیرد و دستگاه نیز به دلیل استفاده نادرست دچار مشکل نشود. در این پاراگراف پنج مشکل رایج که برای چرخ صنعتی مادگی دوز پیش می آید را بررسی خواهیم کرد:

  1. پاره شدن نخ یکی از معضلات بزرگ خیاط ها در حین کار است و این مشکل زمانی برای مادگی دوز پیش می آید که اپراتور برای سهولت در نخ کردن سوزن، آن را کج می بندد. کج بستن سوزن باعث عبور راحت نخ از سوزن می شود اما باید بدانید که به مرور زمان به کمپلت آسیب می زند و نخ دستگاه در حین دوخت مدام پاره می شود.
  2. تنظیم کشش نخ از موارد مهم در هنگام استفاده از مادگی دوز صنعتی است. باید کشش نخ سوزن و ماکو را نسبت به جنس پارچه به درستی تنظیم کنید تا جادکمه ای با دوخت استاندارد و تمیز داشته باشید. در غیر این صورت کار شما نا مرتب خواهد بود.
  3. شکستن سوزن از موارد دیگر است. زمانی که اپراتور پارچه را به درستی زیر پایه قرار ندهد، سوزن به صفحه یا پایه برخورد می کند و می شکند. وقتی کار به درستی زیر پایه قرار نگرفته باشد و دارای پستی بلندی باشد سوزن به تیغ دستگاه گیر می کند و می شکند.
  4. اپراتوری که با مادگی دوز صنعتی کار می کند باید قبل از شروع به کار قطعات مصرفی دستگاه را چک نماید. به طور مثال اگر لاستیک زیرپایه از بین رفته باشد، پارچه در حین دوخت ثابت نمی ماند و کار دچار به هم ریختگی خواهد شد.
  5. انتخاب سوزن، تراکم و اندازه دوخت متناسب با کیفیت نخ و نوع پارچه از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر هنگام دوخت پارچه تریکو، تراکم بالا را انتخاب کنید، جادکمه خوب و تمیزی روی پارچه اجرا نمی شود. لازم است یک نکته مهم را نیز برای دوخت جادکمه روی تریکو به شما بگویم: حتما از لایی چسب استفاده کنید.

نکات افزایش طول عمر دستگاه جادکمه دوز صنعتی

مادگی دوزهای صنعتی دارای قیمت نسبتا بالایی هستند و هزینه تعمیرشان نیز از چرخ خیاطی های صنعتی مثل راسته دوز و سردوز گران تر است. بنابراین باید نکاتی را رعایت کنید تا چرختان دچار آسیب جدی نشود:

  • سرویس دوره ای: یکی از نکات مهم و ضروری سرویس دوره ای توسط تکنسین ماهر است. برخی از دوستان فقط زمانی چرخشان را پیش تکنسین می برند که دچار مشکل باشد. بهتر است برای جلوگیری از هزینه گزاف و ایراد، مادگی دوز را به صورت دوره ای و منظم سرویس کنید.
  • استفاده از لوازم باکیفیت: برای طول عمر بالا و کارکرد مطلوب از لوازم یدکی اصلی و باکیفیت استفاده کنید. به دلیل کمی ارزان تر بودن خودتان را به دردسر نیندازید.
  • روانکاری: روغن کاری و گریس کاری را به نسبت به حجم کارتان به صورت منظم انجام دهید و سیستم روغن رسانی را هر 6 ماه یکبار چک کنید تا مطمئن شوید به تمام قطعات داخلی روغن می رسد.
  • چرخ خیاطی صنعتی مادگی دوز را به چرخکار حرفه ای و کاربلد بسپارید. باید حتما سرعت دستگاه متناسب با جنس پارچه و مهارت اپراتور باشد. در غیر این صورت

 نتیجه گیری 

با خواندن این مطلب نتیجه می گیریم برای خرید مادگی دوز ابتدا باید میزان تیراژ را مشخص کنید که بدانید جادکمه دوز خانگی برایتان مناسب است یا صنعتی. بعد از آن باید نوع پوشاکی که تولید می کنید مشخص شود تا متوجه شوید مادگی دوز صنعتی خطی مناسب است یا چشمی. سپس با تعیین بودجه می توانید بین ساده و اتومات تصمیم بگیرید. امیردوخت نماینده رسمی برندهای معتبر: جک، زوجی، سوپریم و تیپیکال می باشد. شما می توانید پر فروش ترین مادگی دوزهای صنعتی هر برند را در عکس زیر مشاهده نمایید.

مادگی دوز چیست و چه کاربردی دارد؟

مادگی دوز چیست و چه کاربردی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *